Kapcsolódó területek > Pályázat - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kapcsolódó területek > 9 weboldal. Kategória leírása: Kapcsolódó területek

Tipp

Tudakozó Pont
http://www.tudakozopont.hu

Országos kategórizált cégadatbázis, webkatalógus, internetes tudakozó portál.

Tudakozó Pont

palyazat.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
ISO 9001
http://www.9001.hu/

ISO 9001

ISO 9001
Európa Ház
http://www.europeanhouse.hu

Európa Ház - Európai Unió hírek, pályázatok és források.

Európa Ház
Állásszerző önéletrajz stratégiák
http://gerillaoneletrajz.hu

Új módszer és ingyenes tippek, amikkel sokkal több interjú meghívást érhetsz el. Megmutatjuk hogy! Mit szólnál, ha szinte minden elküldött önéletrajz után behívnának interjúra? Milyen fantasztikus lenne, ha végre olyan állásod lenne, amit megérdemelsz? Miért nem működnek a hagyományos önéletrajzok? Oldalamon megtudhatod! Eszköztárunkból nem hiányoznak azok a szokatlan módszerek, amiknek köszönhetően több száz pályázatból is kiemelkedik majd az önéletrajzod.

Állásszerző önéletrajz stratégiák
Tréningek vezetőknek
http://hdteam.hu/treningekrol/vezetoi-treningek

Tevékenységünk kiterjed a különböző típusú tréningek megvalósítására, szervezeti, vezetői és értékesítési tanácsadásra, workshopok vezetésére és nem utolsósorban kulcspozícióban lévő munkatársak kiválasztására és beilleszkedésének támogatására és coachingjára. Az általunk használt online tesztek segítségével a kiválasztási és fejlesztési folyamatok hatékonysága lényegesen javítható.

Tréningek vezetőknek
Ellenőrzött ajánlatok kisvállalkozóknak
http://kkvajanlatok.hu

Ellenőrzött: mert már a partnereink kipróbálták. Csak KKV-knak szánt ajánlatok, és csak minőségi ajánltok. Ezt nyújtjuk mi a kkvajanlatok.hu-tól. A legjobb szolgáltatás a legjobb szolgáltatóknak.

Ellenőrzött ajánlatok kisvállalkozóknak
Pályázatkezelés egyszerűen
http://www.proant.hu

Egy nagyobb méretű pályázat adminisztrációs terhe és összetettsége meghaladja azt a szintet, amit egy táblázatkezelő programmal jól lehetne menedzselni. Szakembereink azért fejlesztették ki a ProAnt pályázati projektkezelő célszoftvert, hogy az a rendkívül időigényes és hibalehetőségekkel bíró feladatok megoldását hatékonyabbá tegye. Használatával könnyen elérhető a költségek alakulásának naprakész áttekintése, különböző jelentések készítése, valamint a kifizetési kérelmek és összesítők összeállítása. A rendszer rugalmasan bővíthető akár teljesen egyedi igények szerint is.

Pályázatkezelés egyszerűen
Napelemkel kapcsolatos pályázatok
http://www.koraxsolar.com/napelemes-rendszer

A Korax Solar nem csak a napelemek forgalmazásával foglalkozik, hanem amennyiben igény van rá, egyéni tervezéseknek és pályázatoknak is eleget tesznek. Az állapot felméréstől egészen a kivitelezésig teljes mértékben vállalják a procedúrát. A rendszerek 25 éves garanciális működési idejét is biztosítják, valamint a szervizelést és karbantartást. Készséggel állnak a megrendelők kérdéseivel kapcsolatban segítségre.

Napelemkel kapcsolatos pályázatok
Business Team Translation, tolmácsolás, pénzügyi-gazdasági fordítás
http://businessteam.hu/gazdasagi-forditas

A Business Team Translations a gazdasági fordítások specialistája. Szakfordító kollégáinkkal 15 éves tapasztalat alapján végezzük a pénzügyi-, banki, és gazdasági jellegű dokumentumok fordításait. Technológiai fejlesztéseinknek köszönhetően Az Ön dokumentumán akár 40 fordító is képes párhuzamosan dolgozni. Így rövid határidőn belül is csúcsminőségű munkát tudunk teljesíteni, nem csupán a multinacionális cégek számára, de a magánszemélyek megrendeléseit is vállaljuk az Európai Unió valamennyi nyelvén. Az elmúlt évek alapján a legtöbb szakfordításainkat a pénzügyi-gazdasági szektorban működő társaságok-, pénzintézetek, brókercégek, gazdasági tanácsadók, vagy az Európai Unióhoz kötődő szervezetek kifejezetten gazdasági jellegű pl. tanulmányok, szabályzatok, jelentések fordításai tették ki. Fordítóirodánk a gazdasági-, pénzügyi és banki szöveg fordításán túl a dokumentum lektorálását is vállalja!

Business Team Translation, tolmácsolás, pénzügyi-gazdasági fordítás
Üzleti terv vállalkozásoknak
http://www.uzletitervbp.hu

Csak a lényeg olcsón, gyorsan. 5 oldalas mini üzleti terv 10e Ft-ért pályázatokhoz, hitelhez, egyéb kampányokhoz. Az üzleti terv tartalma: A vállalkozás elindítása, ötletek, tippek! 1. A tervezett vállalkozás általános bemutatása 2. A termék és szolgáltatások ismertetése 3. Az iparág, a piac és a versenytársak elemzése 4. Marketing terv 5. Működési és üzemelési terv 6. Személyzeti terv 7. Kockázatok és kockázatkezelés 8. A beviteli- és a költség terv számításai

Üzleti terv vállalkozásoknak
Hirdetések
Oldal leírása
palyazat.wyw.hu: Pályázat katalógus. Minisztériumok pályázatai, pályázat írók, szakirodalom, alapítványok. Európai Uniós programok, közbeszerzés, Nemzeti Fejlesztési terv.
Gyűjteményünkben 166 válogatott pályázat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 166 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 9035