Közbeszerzés > Pályázat - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Közbeszerzés > 10 weboldal. Kategória leírása: Közbeszerzés

palyazat.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
E-Közbeszerzés
http://www.e-kozbeszerzes.hu/

E-Közbeszerzés

E-Közbeszerzés
Központi Szolgáltatási Főigazgatóság
http://www.kozbeszerzes.gov.hu/

Központi Szolgáltatási Főigazgatóság

Központi Szolgáltatási Főigazgatóság
New-Line Kft.
http://www.kozbeszerzes.new-line.hu/

New-Line Kft.

New-Line Kft.
közbeszerzés, közbeszerzési pályázat, értesítő, tender
http://www.kozbeszerzes-online.hu/

Online közbeszerzési értesítő - Tender Monitoring Kft. Szakszerű közbeszerzés figyelési szolgáltatások. Erőfeszítés nélküli keresés. Napi e-mail értesítések a közbeszerzésekkel, a kiválasztott témakörből. Tesztelje 15 napig ingyen!

közbeszerzés, közbeszerzési pályázat, értesítő, tender
Közbeszerzési tanácsadás - üzleti lehetőségek
http://www.beszerzesi.info/

Szűcs Róbert közbeszerzési szakértő oldala, rendszeresen frissített beszerzési pályázatokkal.

Közbeszerzési tanácsadás - üzleti lehetőségek
Közbeszerzési pályázat
http://www.tender-ertesito.hu/

A közbeszerzési kiírások naprakész, folyamatos figyelemmel kísérése sok időt és energiát vesz igénybe. Mi felhasználóink részére megtaláljuk, összegyűjtjük és szelekció után elküldjük azokat a kiírásokat, amelyek megfelelnek az Ön cégének. Mindent egyben; takarítson meg időt, energiát és pénzt! Válassza pályázatfigyelőnket, mert nálunk több mint 100 ezer aktív pályázati felhívás; Magyarország, az Európai unió (TED), és további 12 ország (Ausztria, Németország, Svájc, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Bulgária, Románia, Görögország, Szerbia ) összes értékhatár feletti kiírása megtalálható egy adatbázisban, amelyből Ön választhatja ki, mi érdekli! Továbbá Magyarországon minden információs forrásából összegyűjtjük a pályázati kiírásokat: újságokból, hivatalos publikációkból, a közszektor és a magánszektor honlapjairól. Cége igényei szerint leválogatjuk a közbeszerzési kiírásokat, és naponta e-mailen küldjük őket.

Közbeszerzési pályázat
Közbeszerzési értesítő
http://www.kozbeszerzesek.eu/

Minden a közbeszerzésről. Tanulmányok, jogszabályok, iratminták, előadások, videók, kérdések és válaszok, közbeszerzési változások követése. Közbeszerzési értesítő, törvény és portál egyben. A Menedzser Praxis Szakkiadó és Gazdasági Tanácsadó Kft. online tudástára közbeszerzési témakörben. Regisztráljon és kövesse a legfrissebb változásokat. Az oldalon történt regisztráció mellett nem csak a legfrissebb információkhoz juthat hozzá, hanem kihasználhatja a közbeszerzési csomag lehetőségeit. Járjon előadásainkra, tekintse meg előadóink videóit, élvezze, hogy napra kész lehet.

Közbeszerzési értesítő
Közbeszerzési pályázatírás ajánlattevői oldalon.
http://www.geminarts.hu

Társaságunk vállalja ajánlattevők számára közbeszerzési ajánlatok elkészítését.

Közbeszerzési pályázatírás ajánlattevői oldalon.
Közbeszerzés – Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc
http://bszui.hu/index.php/szolgaltatasok/kozbeszerzes

Bagaméry-Szalay Ügyvédi Irodánál külön közbeszerzési munkacsoport foglalkozik a közbeszerzési jogi területtel. Ennek keretében teljes körű szolgáltatást nyújt ajánlatkérői és ajánlattevői pozícióban lévő önkormányzatok, egyházak, gazdasági társaságok és egyéb szervezetek részére. Ügyvédi irodánk polgári jogi munkacsoportja pedig, a polgári jogterület körébe tartozó feladatok széles körével foglalkozik. Ennek keretében önkormányzatok, gazdasági társaságok és egyéb szervezetek, továbbá magánszemélyek részére nyújt teljes körű jogi szolgáltatást. Látogasson el honlapunkra és keresse ügyvédi irodánkat bizalommal!

Közbeszerzés – Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc
Iso tanúsítvány tanácsadás, közbeszerzés
http://www.euline.hu/iso-tanusitvany-megszerzese.html

A Minőségügyi Tanácsadó és Szolgáltató Kft. több, mint 10 éve jelen van a piacon és fő profilunk az ISO tanúsítványok, minőségirányítási rendszerek kialakítása, bevezetése. De ezen kívül információbiztonság ISMS rendszer, munkahelyi egészségvédelem, energiairányítási, szervezetfejlesztés a közszférában és közbeszerzési tanácsadással is foglalatoskodik. Munkatársaink a legmagasabban kvalifikáltak az adott szakterületükön. Hívjon bátran és segítünk a tanúsítás felkészítésében és a ISO tanúsítványok megszerzésében.

Iso tanúsítvány tanácsadás, közbeszerzés
Hirdetések
Oldal leírása
palyazat.wyw.hu: Pályázat katalógus. Minisztériumok pályázatai, pályázat írók, szakirodalom, alapítványok. Európai Uniós programok, közbeszerzés, Nemzeti Fejlesztési terv.
Gyűjteményünkben 166 válogatott pályázat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 166 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 9035