Top 40 legújabb link > Pályázat - wyw.hu

Szponzorált linkek
Üzleti terv vállalkozásoknak
http://www.uzletitervbp.hu

Csak a lényeg olcsón, gyorsan. 5 oldalas mini üzleti terv 10e Ft-ért pályázatokhoz, hitelhez, egyéb kampányokhoz. Az üzleti terv tartalma: A vállalkozás elindítása, ötletek, tippek! 1. A tervezett vállalkozás általános bemutatása 2. A termék és szolgáltatások ismertetése 3. Az iparág, a piac és a versenytársak elemzése 4. Marketing terv 5. Működési és üzemelési terv 6. Személyzeti terv 7. Kockázatok és kockázatkezelés 8. A beviteli- és a költség terv számításai

Üzleti terv vállalkozásoknak
Pályázatfigyelés felsőfokon - Napitender
http://napitender.hu/

Pályázatfigyeléssel és naprakész pályázati hírekkel biztosítjuk, hogy ne maradjon le semmilyen pályázati forrásról. A Napitender.hu-n megtalálja az aktuális EU-s és közbeszerzési pályázatok listáját. Mert tudjuk: a tájékozottság nyertessé tesz! A pályázati hírekről cégére, profiljára szabott egyedi pályázati értesítőt is kérhet, hogy csak a legrelevánsabb információkat kelljen átolvasnia. Tájékozódjon oldalunkon, vagy bízza szakembereinkre a pályázatfigyelés fáradságos munkáját és az aktuális pályázati kiírások - akár több száz oldalas dokumentációjának - átolvasását!

Pályázatfigyelés felsőfokon - Napitender
Napitender - Pályázatírás
http://napitender.hu/palyazatiras/

A sikeres pályázatírás és az uniós pályázati források lehívása többé nem lehetőség, hanem a növekedés kulcsa lehet. Az elnyert pályázati pánzekkel és a tapasztalatunkkal tudjuk segíteni üzleti céljainak mielőbbi megvalósulását. Pályázatírási szolgáltatásaunk a pályázatfigyeléstől kezdve a teljes körű pályázati projektmenedzsmentig. Európai Uniós és közbeszerzési pályázatok írására van lehetőség rugalmas konstrukcióban, akár sikerdíjas formában is.

Napitender - Pályázatírás
Business Team Translation, tolmácsolás, pénzügyi-gazdasági fordítás
http://businessteam.hu/gazdasagi-forditas

A Business Team Translations a gazdasági fordítások specialistája. Szakfordító kollégáinkkal 15 éves tapasztalat alapján végezzük a pénzügyi-, banki, és gazdasági jellegű dokumentumok fordításait. Technológiai fejlesztéseinknek köszönhetően Az Ön dokumentumán akár 40 fordító is képes párhuzamosan dolgozni. Így rövid határidőn belül is csúcsminőségű munkát tudunk teljesíteni, nem csupán a multinacionális cégek számára, de a magánszemélyek megrendeléseit is vállaljuk az Európai Unió valamennyi nyelvén. Az elmúlt évek alapján a legtöbb szakfordításainkat a pénzügyi-gazdasági szektorban működő társaságok-, pénzintézetek, brókercégek, gazdasági tanácsadók, vagy az Európai Unióhoz kötődő szervezetek kifejezetten gazdasági jellegű pl. tanulmányok, szabályzatok, jelentések fordításai tették ki. Fordítóirodánk a gazdasági-, pénzügyi és banki szöveg fordításán túl a dokumentum lektorálását is vállalja!

Business Team Translation, tolmácsolás, pénzügyi-gazdasági fordítás
Napelem pályázat? Segítünk!
http://www.greenetik.eu/napelem-rendszerek/napelem-palyazat

Egyre többen felismerték, hogy a fenntartható jövő érdekében nagyobb figyelmet kell szentelnünk a megújuló energiaforrásoknak. Küldetésünknek tartjuk, hogy mi is kivegyük a részünket ebből a munkából, ezért a napenergiát hasznosító rendszerek telepítése mellett folyamatosan figyeljük, ha új napelem pályázat jelenik meg, és tájékoztatjuk is az érdeklődőket. A károsanyag-kibocsátás csökkentése és az e-autók térnyerésének elősegítése érdekében elektromos töltőállomás hálózat kiépítésén dolgozunk.

Napelem pályázat? Segítünk!
Komplex pályázatírás cégeknek
http://www.pdi.hu/palyazatiras.html

A pályázatíró cégek többségétől eltérően mi komplex szolgáltatást nyújtunk, amely nemcsak a pályázat megírását és benyújtását foglalja magában, hanem a projektmenedzsment és a kötelező nyilvánosság biztosításának feladatait is. Rendezvényszervező cégek bevonására sem lesz szüksége, ugyanis megoldjuk a projekthez tartozó programok, a nyitó és záró rendezvény megszervezését és lebonyolítását. Pályázatát hozzáértő szakemberek kezében tudhatja, így biztosan hozzájut a teljes támogatási összeghez. Kérdés esetén hívjon bátran.

Komplex pályázatírás cégeknek
Pályázat írás és figyelés
http://palyazatiras1.hu/

Mit gondol vállalkozása jó eséllyel indulhat az Európai Uniós pályázatokon? Jó eséllyel, ha velünk pályázik. Mire vár? Pályázatírás1.hu a legjobb pályázati tanácsadó.

Pályázat írás és figyelés
Ellenőrzött ajánlatok kisvállalkozóknak
http://kkvajanlatok.hu

Ellenőrzött: mert már a partnereink kipróbálták. Csak KKV-knak szánt ajánlatok, és csak minőségi ajánltok. Ezt nyújtjuk mi a kkvajanlatok.hu-tól. A legjobb szolgáltatás a legjobb szolgáltatóknak.

Ellenőrzött ajánlatok kisvállalkozóknak
Uniós pályázatok régiók szerint csoportosítva
http://unios-palyazatok.fhdevelopment.hu/

A Széchenyi 2020 program keretében megjelenő uniós pályázatokat régiók szerint csoportosítva találja meg oldalunkon, ezzel megkönnyítve a keresgélést. Saját régiójukra kattintva megtekinthetik az ott aktuálisan elérhető uniós pályázatok részleteit, illetve igénybe vehetik az oldal egyéb szolgáltatásait (Tudja meg, hogy pályázhat-e, etc.)

Uniós pályázatok régiók szerint csoportosítva
Aktuális uniós pályázatok 2020-ig - GKF Development Kft
http://unios-palyazatok.gkf.hu/

Az oldalon a Széchenyi 2020 programban meghirdetésre kerülő uniós pályázatokról tájékozódhatnak az érdeklődők. Az uniós pályázatokat fejlesztési területek és célok szerint csoportosítottuk, így minden érdeklődő megtalálja a vállalkozása/szervezete számára ideális uniós pályázatot.

Aktuális uniós pályázatok 2020-ig - GKF Development Kft
Iso tanúsítvány tanácsadás, közbeszerzés
http://www.euline.hu/iso-tanusitvany-megszerzese.html

A Minőségügyi Tanácsadó és Szolgáltató Kft. több, mint 10 éve jelen van a piacon és fő profilunk az ISO tanúsítványok, minőségirányítási rendszerek kialakítása, bevezetése. De ezen kívül információbiztonság ISMS rendszer, munkahelyi egészségvédelem, energiairányítási, szervezetfejlesztés a közszférában és közbeszerzési tanácsadással is foglalatoskodik. Munkatársaink a legmagasabban kvalifikáltak az adott szakterületükön. Hívjon bátran és segítünk a tanúsítás felkészítésében és a ISO tanúsítványok megszerzésében.

Iso tanúsítvány tanácsadás, közbeszerzés
Napelemkel kapcsolatos pályázatok
http://www.koraxsolar.com/napelemes-rendszer

A Korax Solar nem csak a napelemek forgalmazásával foglalkozik, hanem amennyiben igény van rá, egyéni tervezéseknek és pályázatoknak is eleget tesznek. Az állapot felméréstől egészen a kivitelezésig teljes mértékben vállalják a procedúrát. A rendszerek 25 éves garanciális működési idejét is biztosítják, valamint a szervizelést és karbantartást. Készséggel állnak a megrendelők kérdéseivel kapcsolatban segítségre.

Napelemkel kapcsolatos pályázatok
GINOP és mezőgazdasági uniós pályázatok készítése - PS-PRODUKT KFT.
http://www.psprodukt.hu/

Sikerdíjas pályázatírás! Debreceni pályázati irodánk vállalkozások, non-profit szervezetek és mezőgazdasági termelők számára nyújtja szolgáltatását GINOP, TOP, EFOP, KEHOP és a Vidékfejlesztési Programok (VP) keretében megjelenő uniós pályázatok írásában és projektmenedzsmentjében a projektfejlesztéstől a projektfenntartás végéig. Vállalkozásunk sem regisztrációs díjat, sem egyéb díjat előre nem számol fel. Az elvégzett uniós pályázatok készítésért nem kérünk fix írási díjat. Munkánkkal akkor érdemeljük ki a honoráriumot, ha elnyertük Önnek a pályázati támogatást, mely nem más, mint a sikerdíjas konstrukció. Cégünk vállalja a nyertes pályázók komplex pályázati kommunikációinak megvalósítását is.

GINOP és mezőgazdasági uniós pályázatok készítése - PS-PRODUKT KFT.
Pályázatírás, erdészeti pályázatok
http://www.fapiac.hu/Tevekenysegeink/Palyazatiras

A FA-PIAC Kft. folyamatosan keresi azokat az erdészeti ágazatot érintő pályázati lehetőségeket, melyekkel ügyfelei bevételeiket növelni, költségeiket csökkenteni tudják. Önnek csak cégünket kell megkeresni, a pályázatokkal kapcsolatos gondokat levesszük a válláról. Jutalékos rendszerben teljes körű pályázatkezelést vállalunk a kezdetektől a leszámolásig. Az elmúlt időszak rendszeresen kiírásra került pályázati lehetőségei között szerepel például a mezőgazdasági terültek erdősítésére, az erdészeti potenciál helyreállításának támogatása, a Natura 2000 területek támogatása vagy az erdő-környezetvédelmi intézkedések támogatása.

Pályázatírás, erdészeti pályázatok
Átlátható közbeszerzés
http://atlathatokozbeszerzes.hu

Vállaljuk közbeszerzési eljárások teljes lebonyolítását, pályázatok elkészítését, megbízó képviseletét.

Átlátható közbeszerzés
Pályázatkezelés egyszerűen
http://www.proant.hu

Egy nagyobb méretű pályázat adminisztrációs terhe és összetettsége meghaladja azt a szintet, amit egy táblázatkezelő programmal jól lehetne menedzselni. Szakembereink azért fejlesztették ki a ProAnt pályázati projektkezelő célszoftvert, hogy az a rendkívül időigényes és hibalehetőségekkel bíró feladatok megoldását hatékonyabbá tegye. Használatával könnyen elérhető a költségek alakulásának naprakész áttekintése, különböző jelentések készítése, valamint a kifizetési kérelmek és összesítők összeállítása. A rendszer rugalmasan bővíthető akár teljesen egyedi igények szerint is.

Pályázatkezelés egyszerűen
admoneo.hu
http://admoneo.hu

Pályázatokkal és vállalkozásfejlesztésével foglalkozó oldal kkv-k és civil szervezetek számára. Pályázati hírek mellett a pályázni kívánó személyek és szervezetek számára is segítséget nyújt az eligazodásban. Információkkal szolgál akár vállalkozók, akár nonprofit szervezetek számára, hogyan optimalizálják működésüket.

admoneo.hu
Pályázatírás, projektmenedzsment | AAI Tender Kft.
http://www.palyazatokprojektek.hu

A 2009-ben alakult, 100%-osan magyar tulajdonban lévő AAI Tender Tanácsadó és Szolgáltató Kft. sok éves tapasztalattal és több száz sikeresen lebonyolított pályázattal bír a fejlesztési projektek teljes projektciklusát végigkísérő menedzsment tevékenység sikeres lebonyolítása terén. Küldetésünk, hogy a hozzánk forduló vállalkozások a legsikeresebbek legyenek a pályázati rendszerekben. Célunk, hogy minden pályázóra személyre szabottan felkutassuk, valamint gyorsan, hatékonyan, az ügyfél lehető legkisebb energia-, és időráfordításával megszerezzük a legmegfelelőbb fejlesztési, pályázati forrásokat, támogatva ezzel jövőjüket, üzleti gyarapodásuk, sikereik elérését.

Pályázatírás, projektmenedzsment | AAI Tender Kft.
Segíts kitalálni a kabalafiguránkat!
http://www.tantaki.hu/rajzpalyazat

A Tantakiban célul tűztük ki, hogy a gyerekeknek megmutassuk a tanulás játékos oldalát, hogy a tanulásban sikerélményeik legyenek, miközben játékosan rátalálnak saját személyiségüknek megfelelő érdeklődési körükre. Nagyon fontos, hogy már gyerekkorban megalapozzuk a tudás iránti folyamatos érdeklődést, kíváncsiságot, hogy felnőtt korra se múljon el a fejlődési vágy. Tapasztalataink és eredményeink minket igazolnak. Ha játékosan közelítjük meg az élet feladatait, hamarabb jutunk győzelemhez. Ennek szellemében hirdetjük meg rajzpályázatunkat, melynek témája, hogy a gyerekek megálmodják és lerajzolják a Tantaki kabalafiguráját. Azt a figurát, amelyik a játékos tanulást szimbolizálja számukra; egy hozzájuk közel álló, kedves alakot, amely révén máris közelebb kerül hozzájuk ez a téma.

Segíts kitalálni a kabalafiguránkat!
Bohóc doktorok segítése adó 1%-al
http://bohocdoktorok.hu

A Bohócszínház Alapítvány 1996-ban alakult, azzal a céllal, hogy térítés nélkül, ajándékozással egybekötött vidám, játékos programokat szervezzen beteg, sérült gyermekek számára, országosan. A helyszínek a kórházak gyermekosztályai. Székhelye: 1149 Budapest, Handzsár u. 12. FB nyilvántartási szám: 5931. Adószám: 18153505-1-42. Az alapítvány tagjai önkéntesen végzik a feladatokat. A kórházak szakorvosainak referencia leveleiben forgalmazott sorok, a gyermekektől kapott képeslapok, a szülőktől kapott levelek igazolják a tevékenységük hasznosságát. Az adó 1% felajánlások összegét a technikai eszközök és az ajándékok megvásárlására, az üzemeltetési és szervezési költségek fedezésére fordítjuk. Minden támogatónknak a felajánlását és egyéb közreműködését köszönjük!

Bohóc doktorok segítése adó 1%-al
Pályázati anyagok fordítása pécsi fordítóirodánál
http://www.forditasmania-pecs.hu/szakteruletek/

Európai Uniós pályázati anyagok leírását, illetve a beadni kívánt pályázatokat kedvező áron fordítjuk le pécsi fordítóirodánkban.

Pályázati anyagok fordítása pécsi fordítóirodánál
PTI Group, Pécs - Pályázatírás, projektmenedzsment
http://www.ptigroup.hu

A PTI Group pécsi központú vállalatcsoport segít Önnek, vállalatának projektje megvalósításában, az ötlettől a megvalósulásig. Magasan képzett szakembereink felkutatják a pályázati forrásokat, megírják a pályázatot, és igény szerint menedzselik is a projektet. A PTI Group lebonyolítja a köz- és egyszerű beszerzési feladatokat, kiválasztja Ügyfeleinek az önerő finanszírozásának legmegfelelőbb módját, és felel a projekt kommunikációjáért is. 7621 Pécs, Ferencesek u. 7/b Tel.: (+36) 72/898-378; (+36) 30/900-1735 Fax: (+36) 72/820-232 info@ptigroup.hu

PTI Group, Pécs - Pályázatírás, projektmenedzsment
GKF Csoport – A fejlesztési partner
http://www.gkf.hu

Komplex gazdaságfejlesztés a hazai gazdaság szereplőinek. Ingyenes audit szolgáltatásunk keretében felmérjük, hogy szervezetének milyen területen érdemes fejlesztenie: K+F, IT, energetika, felnőttképzés, folyamatoptimalizálás. A tanácsadás keretében közösen megtaláljuk a legoptimálisabb finanszírozási lehetőségeket. A finanszírozás területén minden hazai és uniós pályázati forrás rendelkezésre állását garantálni tudjuk, amennyiben Ügyfelünk jogosult lehet annak lehívására. Kivitelező partnereink között megkeressük a legjobb ajánlatot, végül projektzárásig menedzseljük a fejlesztési projektet.

GKF Csoport – A fejlesztési partner
Pályázz velünk a sikeredért
http://www.palyaz.hu/aktualis-palyazatok/

Pályázati portálunkon folyamatosan frissítve az aktualitásokkal megtalálod a te üzletedhez kapcsolódó pályázatokat is. Pályázatfigyelő szolgáltatásunkkal értesítést kaphatsz a legújabbakról már a megjelenésükkor.

Pályázz velünk a sikeredért
Pályázatok, állami támogatások
http://www.eupalya.hu/palyazatok.html

www.eupálya.hu - Pályázatok figyelése, készítése, nyertes pályázatok utógondozása, ingyenes tanácsadás. Eupálya - Bízza rájuk a pályázatkészítést!

Pályázatok, állami támogatások
Pályázatírás- Üzleti tervek elkészítése
http://www.ratingexpress.hu

Eumont Pénzügyi Szolgáltató Kft. vállalja az Új Széchenyi terv pályázatainak megírását, a pályázat figyelést és pályázati előminősítést ügyfeleink igényei alapján gyorsan, eredményesen és garanciával. Ügyfeleinknek ingyenes pályázati tanácsadást és konzultációt biztosítunk. Sokéves pénzügyi tapasztalatunknak köszönhetően eredményesen pályázzuk az Új Széchenyi Terv támogatott hitelkonstrukcióit. Ügyfeleink elsősorban a vállalkozások közül kerülnek ki, másodsorban az Önkormányzatok és a civil szféra pályázataival foglalkozunk.

Pályázatírás- Üzleti tervek elkészítése
Közbeszerzés – Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc
http://bszui.hu/index.php/szolgaltatasok/kozbeszerzes

Bagaméry-Szalay Ügyvédi Irodánál külön közbeszerzési munkacsoport foglalkozik a közbeszerzési jogi területtel. Ennek keretében teljes körű szolgáltatást nyújt ajánlatkérői és ajánlattevői pozícióban lévő önkormányzatok, egyházak, gazdasági társaságok és egyéb szervezetek részére. Ügyvédi irodánk polgári jogi munkacsoportja pedig, a polgári jogterület körébe tartozó feladatok széles körével foglalkozik. Ennek keretében önkormányzatok, gazdasági társaságok és egyéb szervezetek, továbbá magánszemélyek részére nyújt teljes körű jogi szolgáltatást. Látogasson el honlapunkra és keresse ügyvédi irodánkat bizalommal!

Közbeszerzés – Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc
Pályázatírás, díjmentes tanácsadás, projektmenedzsment
http://www.palyazatiakademia.hu/

Díjmentes pályázati tanácsadásunkkal és sikerdíjas pályázatírási konstrukciónkkal Ön is könnyen hozzáférhet vissza nem térítendő forrásokhoz! Nyertes pályázat esetén a projekt teljes életciklusa alatt segítségére leszünk!

Pályázatírás, díjmentes tanácsadás, projektmenedzsment
Támop pályázatírás
http://www.soterline.hu

Díjmentes pályázati tanácsadásunkkal segítséget nyújtunk Önnek, hogy cége nagyobb eséllyel pályázhasson a vissza nem térítendő forrásokra. Teljes körű pályázati projektmenedzsmentük révén nem hagyjuk magára a pályázat megnyerése után sem. Támogatjuk Önt a képzési projektek megvalósításában is!

Támop pályázatírás
Offshore1 offshore cégalapítás
http://offshore1.hu

Profi ügyvédi iroda, mely elsőszámú tevékenyéségének az offshore cégalapítást, és az offshore tanácsaddást tartja. A minőség mellett kedvező áron nyújtjuk a szolgáltatást. Minden cégalapítás mellé, ingyenes, és teljeskörű tanácsadást nyújtunk. Önnek csak azt kell tundia, hogy mire szeretné használni cégét, és mi megmodnjuk, hogy hol, milyen, és milyen áron tudunk alapítani.

Offshore1 offshore cégalapítás
Pályázatinfó - Pályázatírás, menedzsment 100% garanciával
http://www.palyazatinfo.ucoz.hu

Pályázatírás 100% garanciával, támogatások lehívása, projekt management. Friss információk, folyamatosan frissülő hírek a KKV szektor pályázatairól. Ingyenes előminősítéssel, ingyenes konzultációval és tanácsadással várjuk a fejleszteni kívánó vállalkozásokat.

Pályázatinfó - Pályázatírás, menedzsment 100% garanciával
Pályázati tanácsadás, pályázatírás, projektmenedzsment - GKF Csoport
http://gkf.hu/

Komplex gazdaságfejlesztés a hazai gazdaság szereplőinek. Ingyenes audit szolgáltatásunk keretében felmérjük, hogy szervezetének milyen területen érdemes fejlesztenie: K+F, IT, energetika, felnőttképzés, folyamatoptimalizálás. A tanácsadás keretében közösen megtaláljuk a legoptimálisabb finanszírozási lehetőségeket. A finanszírozás területén minden hazai és uniós pályázati forrás rendelkezésre állását garantálni tudjuk, amennyiben Ügyfelünk jogosult lehet annak lehívására. Kivitelező partnereink között megkeressük a legjobb ajánlatot, végül projektzárásig menedzseljük a fejlesztési projektet.

Pályázati tanácsadás, pályázatírás, projektmenedzsment - GKF Csoport
Közbeszerzési értesítő
http://www.kozbeszerzesek.eu/

Minden a közbeszerzésről. Tanulmányok, jogszabályok, iratminták, előadások, videók, kérdések és válaszok, közbeszerzési változások követése. Közbeszerzési értesítő, törvény és portál egyben. A Menedzser Praxis Szakkiadó és Gazdasági Tanácsadó Kft. online tudástára közbeszerzési témakörben. Regisztráljon és kövesse a legfrissebb változásokat. Az oldalon történt regisztráció mellett nem csak a legfrissebb információkhoz juthat hozzá, hanem kihasználhatja a közbeszerzési csomag lehetőségeit. Járjon előadásainkra, tekintse meg előadóink videóit, élvezze, hogy napra kész lehet.

Közbeszerzési értesítő
Új széchenyi terv - EURO pályázat
http://europalyazat.hu/uj-szechenyi-terv

www.europalyazat.hu - Információk és pályázati tanácsadás az új Széchenyi terv forrásaira pályázóknak.

Új széchenyi terv - EURO pályázat
Állásszerző önéletrajz stratégiák
http://gerillaoneletrajz.hu

Új módszer és ingyenes tippek, amikkel sokkal több interjú meghívást érhetsz el. Megmutatjuk hogy! Mit szólnál, ha szinte minden elküldött önéletrajz után behívnának interjúra? Milyen fantasztikus lenne, ha végre olyan állásod lenne, amit megérdemelsz? Miért nem működnek a hagyományos önéletrajzok? Oldalamon megtudhatod! Eszköztárunkból nem hiányoznak azok a szokatlan módszerek, amiknek köszönhetően több száz pályázatból is kiemelkedik majd az önéletrajzod.

Állásszerző önéletrajz stratégiák
Köszönjük, Sió! Program
http://www.koszonjuksio.hu

A SIÓ-ECKES Kft. felelősséget érez, hogy a gyermekek egyenlő esélyeihez, egészséges fejlődéséhez hozzájáruljon és az iskolarendszer integráló munkáját támogassa. Minden évben útjára indul a Köszönjük, SIÓ! Iskolatáska Program. A SIÓ az elmúlt évekhez hasonlóan a szociálisan rászoruló családok szorgalmas gyermekeinek iskolakezdésében kíván segíteni. Ezért a Program keretében pályázatot ír ki a magyarországi általános iskolák számára. A pályázat célja, hogy az óvoda- és iskolarendszeren keresztül juttassunk el a szociálisan rászoruló családokhoz az iskolakezdéshez feltétlenül szükséges eszközt, amelyről így a családoknak nem kell külön gondoskodniuk. Az adományozási program keretében a SIÓ-ECKES Kft. iskolatáskákat adományoz a beérkezett pályázatok alapján kiválasztott 1000 gyermeknek.

Köszönjük, Sió! Program
Pályázatírás Mesterfokon- SOTER-LINE
http://soterline.hu/dijtalan-palyazati-tanacsadas

Mit garantálunk Önnek? * Felkutatjuk cége számára a hazai és uniós pályázati lehetőségeket * Értékeljük a pályázat nyerési esélyeit és az előre kalkulálható költségeket * Vállaljuk a teljes pályázati dokumentáció összeállítását * Segítünk a megnyert projekt teljeskörű menedzselésében * Professzionális akkreditált képzéseinkkel támogatjuk pályázatát

Pályázatírás Mesterfokon- SOTER-LINE
Állami támogatás, pályázat figyelés, pályázat írás
http://palyazatfigyelo.info

Folyamatosan friss pályázati lehetőségek, információk szakmai blogunkon. Néhány kiemelt kategóriában juthat vissza nem térítendő állami támogatásokhoz.

Állami támogatás, pályázat figyelés, pályázat írás
Szerződés minták
http://www.szerzodes-minta.com/

A Szerződés Minta Portál általános szerződés mintákat tesz elérhetővé mindenkinek ingyenesen letölthető formában. Nálunk minden hivatalos irat mintát megtalál kezdve az adásvételi szerződéstől a megbízási nyomtatványon át a felmondási szerződésig. Egyedi én személyreszabott iratokat is ki tudunk állítani, erre több tíz éves tapasztalattal rendelkező ügyvédgárdánk a garancia.

Szerződés minták
Pénzügyi tanácsadás egy megbízható magyar cégtől
http://www.konnyuhitel.hu

Pénzügyi tanácsadást végzünk teljesen ingyenesen, 18 bank és 24 biztosító kínálatából. Munkánkat az őszinteség, a korrektség és a valóban baráti szolgáltatás jellemzi, ezért ügyfeleink egy barátsághoz hasonlóan életük végéig számíthatnak szakmai segítségnyújtásunkra. Olyan magyar, megbízható és nem MLM alapú cég vagyunk, amilyennel hazánkban még garantáltan nem találkozott.

Pénzügyi tanácsadás egy megbízható magyar cégtől
Hirdetések
Oldal leírása
palyazat.wyw.hu: Pályázat katalógus. Minisztériumok pályázatai, pályázat írók, szakirodalom, alapítványok. Európai Uniós programok, közbeszerzés, Nemzeti Fejlesztési terv.
Gyűjteményünkben 166 válogatott pályázat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 166 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 9035